Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Adjust A Wings Enforcer

Adjust A Wings Enforcer

Ezt a terméket eddig 6 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést

17 990 Ft

Termék kód: GRO0042

Termékleírás

 

Az Adjust-A-Wings Enforcer a legkiválóbb eszköz a beltéri növények megvilágítására, hiszen kialakítása a végletekig tökéletesített. Ezt igazolja a 86%-ban fényvisszaverő, alumíniumból készült felület és a dupla parabolikus kialakítás is, így nagy területen érhetsz el egyenletes megvilágítást.

 

Használhatod nátrium (HPS) vagy fémhalogén (MH) izzókhoz egyaránt. Foglalata E40-es, állítható magasságú, így a profiknak kialakított fényforrásokkal is egyszerűen használható.

 

Mivel ezen izzók nagy része csak trafóval használható, így a lámpatest nem közvetlenül a hálózatra csatlakozik. A trafókat ITT találhatod meg.

 

Csatlakozó, kábelbekötési doboza műanyagból készült, amit tömszelencével is elláttak. Ez nemcsak a kábel megtörését akadályozza meg, de a beszivárgó párának is ellenáll. A hozzá vásárolható spreadert külön is megvásárolhatod, EZEN A LINKEN.

 

Ára belépő szintű, azonban prémium teljesítményt ad, így légy akár kezdő, akár már profi termesztő, ez a reflektor tökéletes választás lesz!

 

Méretek:

  • medium: 56 x 39 cm

  • large: 71 x 58 cm

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.