Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Secret Jardin Dark Propagator Grow Box

Secret Jardin Dark Propagator Grow Box

Ezt a terméket eddig 6 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést

19 990 Ft

Termék kód: GRO2734

Termékleírás

A Secret jardin Dark Propagator termesztő sátrat kifejezetten palántaneveléshez fejlesztették ki. Több szint áll rendelkezésünkre, így kis méretéhez képest nagy a termesztő felület. Egyik fala légáteresztő, ezért minden szinten egyforam lesz a páratartalom és a hőmérséklet. A teljes belső borítás fényvisszaverő!

A Dark Propagator elegendő helyet biztosít akár 600 klón számára.

95%-os fényvisszaverő képességű, vastag Mylar fóliával van borítva annak érdekében, hogy növekelje a fény intenzitását, és a fényeloszlást. A megerősített sarokelemek és a vastag vázszerkezet stabil építményt eredményez. Belül rögzítőkkel van ellátva a lámpák, szénszűrők és más tartozékok számára.

A Dark Propagator alja vízálló, fényvisszaverő Mylar réteggel lett bevonva. A Secret jardin DP emellett erősebb zipzárat, továbbfejlesztett fényszigetelést kapott, valamint előre kialakított foglalatokat a kiszívó és befúvó ventiláció és a vezetékek számára.

A Secret jardin Dark Propagator előnyei

  • Összeszerelése gyors és egyszerű
  • Külső-belső oldala mosható
  • cserélhető pocozat
  • nagy számú variálhatóság
  • 100% Mylar belső borítás
  • sokféle felhasználási mód

DP60 - Dark Propagator méretek: 60x40x60cm

 

A termékhez kiegészítőként megvásárolhatók:

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.