Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
NutriCulture Propagator X-stream Clone Master

NutriCulture Propagator X-stream Clone Master

Válassz kiszerelést

31 900 Ft

Termékleírás

A Nutri Culture X-stream Clone Master propagátor egy aeropónikus növénynevelő klónok számára.

Három típusa kapható:

  • PT200 - 20 tő számára
  • PT300 - 40 tő számára
  • PT400 - 120 tő számára

A klónok neoprén korong gallérral és hydro cserepekkel kerülnek a propagátoron kialakított lyukakba. Itt folyamatosan tápoldatos vízpermet veszi őket körül.

A folyamatos tápanyag-, víz- és oxigénellátásnak, valamint a korlátozó termőközeg hiányányak köszönhetően a gyökerek gyorsabban fejlődnek, hogy elérjék a tápanyagokkal teli oldatot. Ugyanakkor nemcsak a gyökereztetési idő rövidül, hanem az arány is.

A hőmérséklet és a páratartalom szabályozható a búra alatt, méghozzá a búra tetején található szellőzők segítségével.

Már rég felismert tény, hogy az aeropónika a leghatékonyabb módja a talaj nélküli növénytermesztésnek.

Előnyök:

  • nincs szükség porlasztókőre. Az X-Stream propagátor finom vízpermetet szór a klónok gyökérzetére egy magas oxigénellátottságú környezetben.
  • Elérhető 20, 40 és 120 férőhelyes verzióban is. (A 120-as kialakítás 3x40-es, külön kivehető tálcákból áll, így az egységek akár különböző fejlettségű klónokat is tartalmazhatnak.)
  • Robusztus kialakítás
  • páramegtartó búra szellőzőkkel - a búrának köszönhetően nagy páratartalmú mikroklíma alakul ki az X-stream propagátorban. Ez segíti a gyorsabb növekedést, és megóvja a klónokat és palántákat a hirtelen hőmérsékletváltozásoktól. A búrán található szellőző lehetővé teszi, hogy a termesztő maga szabályozza a hőmérsékletet és páratartalmat, amikor csak szükséges.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.